Dutch Business & Golfevents is uw partner bij het organiseren, bedenken en realiseren van uw evenement.  Of het nu gaat om kleine, grote, zakelijke of publieke evenementen, wij staan voor u klaar met een professioneel team om uw evenement te organiseren.
 

 

Symposia of zakenevenementen.
Uitnodigen van uw gasten, regelen van een locatie als u in uw eigen pand niet beschikt over voldoende ruimte, geluid, film, fotografie, samenstellen en vormgeven van een reader, PowerPoint presentaties, maar ook notulen, de mogelijkheden zijn legio.

Golfevents.
Golf en zaken gaan prima samen, Uw bedrijfsdag wordt door de deelnemers erg gewaardeerd en blijkt altijd een goede investering te zijn geweest. In de praktijk blijkt maar al te vaak dat een bedrijfs- of sponsorlidmaatschap niet volledig wordt benut. Te weinig tijd om het intern op te pakken, geen kennis in uw bedrijf om een dag te organiseren. Wilt u uw golfdag een professionele uitstraling geven, vraag ons om informatie. Heeft u weinig tijd, knowhow of mankracht in uw bedrijf, dan bent u bij ons aan het goede adres.

 

Clinics.
Kennismaken met golfen. Dat kan privé maar ook zakelijk. Denk aan een leuk personeelsuitje, het begin van een vrijgezellendag, een verjaardag. Ook voor kinderen zijn er voldoende mogelijkheden.